Despre noi


Businesswoman using cell phone in office

Stimati Manageri, Asociati si viitori Antreprenori,

Proiectul suportfirme.ro este conceptia unei echipe de avocati tineri si ambitiosi care isi pune experienta in serviciul dumneavoastra pentru a va ajuta sa reusiti. Veti observa din continutul site-ului ca detaliile pe care vi le-am pus la dispozitie sunt bogate, iar cine va accesa proiectul nostru numai pentru a se informa, o va putea face. Pe de alta parte, aceia dintre dumneavoastra care nu ar putea duce la capat o procedura de infiintare firma sau oricare alta procedura de modificare a unei firme in fata Oficiului Registrului Comertului, din lipsa de timp sau orice alt motiv, vor fi incurajati de preturile avantajoase si la vedere sa ne incredinteze noua indeplinirea operatiunilor dorite.

Clientii nostri vor putea alege dintre serviciile afisate pe site exact ce au nevoie, vor putea vedea la sectiunea “Onorarii” pretul exact si complet pentru serviciile dorite si vor avea posibilitatea sa-si faca imediat un calcul care, in opinia creatorilor acestui proiect, se va dovedi avantajos.

Noi raspundem din proprie initiativa unor intrebari esentiale pentru orice client: Da – preturile afisate sunt reale,  Da – operatiunile afisate sunt toate cele de care aveti nevoie pentru o inregistrare in Registrul Comertului. Si Da – la telefon va raspunde un specialist, un profesionist adevarat, apt sa vina in intampinarea solicitarilor dumneavoastra.

Alegand serviciile noastre veti avea ocazia sa beneficiati de calitate si atentie, la preturi care va incurajeaza sa mergeti mai departe si sa ne deveniti parteneri puternici, pe termen lung.

Impreuna concepem viitorul. Spuneti Da.