Gazduire sediu social Bucuresti

Serviciul profesional de gazduire a sediului social va permite sa infiintati firma rapid, prin reducerea la maxim a procedurilor necesare. In acest caz, nu veti mai avea nevoie de acte de proprietate, contract de inchiriere sau acordul vecinilor.

    Fast Start   Personal   Extra   Gold
Servicii oferite: gazduire sediu social in bucuresti gazduire sediu social in bucuresti gazduire sediu social in bucuresti gazduire sediu social in bucuresti
  • Gazduirea sediului social
 6 luni 1 an 1 an 1 an
  • Receptia si notificarea corespondentei
    
  • Inregistrarea societatii la Registrul Comertului
    
  • Consultanta juridica
    

Suntem o echipa cu experienta

In urma unei experiente cu sute de firme gazduite, echipa noastra a gandit un serviciu pentru antreprenorii responsabili si informati, facilitandu-le atat accesul la informatia legala necesara, cat si gazduirea sediului firmei in conditii de siguranta.

Important!

Dupa expirarea sediului social, Suport Firme va poate oferi serviciul de gazduire de sediu la o alta adresa in acelasi sector. Astfel nu va mai fi necesar sa efectuati formalitatile de schimbare a administratiei financiare la care este inregistrata societatea dvs.

Avantajul colaborarii cu noi este ca veti primi serviciul de gazduire a sediului social IN CONDITII DE SIGURANTA. Echipa noastra, in pas cu noile modificari legislative, va va pune la dispozitie toate informatiile de care aveti nevoie pentru a evita declararea firmei ca inactiva si refuzul de eliberare a certificatului de TVA. Aceste consecinte, precum si alte neplaceri provenite din lipsa de responsabilitate in privinta operatiunii de gazduire a sediului social pot fi evitate daca si dvs. sunteti constient de riscurile la care va expuneti contractand serviciul de gazduire de sediu social de la o persoana aleasa la intamplare.

Prin alegerea serviciului de gazduire sediu social oferit de suportfirme.ro aveti siguranta ca veti beneficia de servicii profesionale de receptie si notificare a corespondentei. Printr-un sistem de comunicare bine pus la punct veti fi intotdeauna informat cand primiti corespondenta de la ANAF, Garda Financiara, ITM etc, astfel incat sa puteti reactiona in timp util si sa nu fiti exclus din circuitul economic fara vina dvs.

Serviciul de consultanta juridica cuprins in pachetul Gold este oferit pentru o perioada de 1 luna de la momentul infiintarii firmei.

Plata se efectueaza la semnarea contractului de gazduire de sediu.

Contact
Nume (obligatoriu)
 
Prenume (obligatoriu)
 
E-mail (obligatoriu)
 
Telefon (obligatoriu)
 
Mesaj (obligatoriu)
 
Gazduire sediu social 1 an - 11,6 € / luna